Cursus Logic Pro X

Het ultieme Apple pakket

CURSUS LOGIC PRO - HÉT MUZIEKPAKKET


 

Mocht je, net zoals wij, Logic Pro X als hart van je studio hebben, ben je bij ons aan het perfecte adres om Logic van binnen en van buiten te leren kennen. Al meer dan 17 jaar is Logic ons favoriete muziekproductie-systeem en heeft het bij ons zelfs ProTools van haar troon verstoten.

Audio-opleiding Logic Pro op maat

De individuele cursus Logic is geheel op maat, wat wil zeggen dat we samen gaan kijken wat je precies wilt leren, in hoeveel tijd je dat zou willen doen en wanneer je er tijd voor kunt maken. Hierdoor leer je precies wat je wilt, in tegenstelling tot vele andere cursussen die werken met een vast stramien, waar je vaak informatie krijgt die je al lang in bezit hebt. Zowel beginners als gevorderden kunnen hierdoor bij ons terecht.

Tijdsduur
Aan te raden is 26 weken lang, eens per 2 weken 3 uur les te volgen. Het is gebleken dat u op deze manier het meeste rendement heeft. Aan de andere kant, indien u een druk werkprogramma heeft met afwisselende werktijden is het ook geen probleem om per keer een afspraak te maken.

Aantekeningen

Tijdens de les is aan te raden om aantekeningen te maken i.p.v. alleen maar te luisteren naar de (inspirerende) mogelijkheden. Neem een tablet, laptop of kladblok mee en stel je van tevoren goed in op het maken van aantekeningen. Anders heb je grote kans dat je je na de les, thuis aangekomen, afvraagt hoe het ook al weer precies moest. Het is een vak van details, dus eenvoudig is het niet.

LES OP ELK GEWENST TIJDSTIP! 24/7. Ideaal dus.

Meerdere bekende producers, acts en/of muzikanten volgden les bij Mediasaloon:
DJ Miss Nine, 2 Faced Funks, 538 DJ Jens Timmermans, 3FM DJ Frank Dane

Cursus logic producer