Opnamestudio

Professionele kwaliteit

TOPKWALITEIT OPNAMESTUDIO

Zeer hoge beoordeling in NTB Studiogids  


Op zoek naar een goede opnamestudio?

Het belangrijkste bij het vinden van een professionele en betrouwbare opnamestudio is - behalve de hoogste kwaliteit - de betrokkenheid van de mensen die er werken. 

Onze doelstelling is dat we d.m.v. jarenlange ervaring, inspirerende ideeën en de nieuwste technieken de sound creëren die je zoekt

Band opnemen in studio

Sterstudio

Onze studio is uitgebreid getest op kwaliteit door een onafhankelijk team van de NTB. In de bekende studio-sterrengids die daarop volgde, bleek dat de geluidsstudio van Mediasaloon 4,5 ster waard is (maximum score 5 sterren). Hier zijn wij natuurlijk erg trots op, aangezien we nu zeker weten dat wij alleen échte kwaliteit bieden tegen een zeer reële prijs.

Veelzijdig en relaxed opnemen

De opnamestudio van Mediasaloon is ingericht met de modernste opname-, edit- en mixage-faciliteiten. Dat betekent een perfecte akoestiek, A/D-D/A converters van het befaamde merk APOGEE (192 kHz), microfoon-voorversterkers van AVALON, UNIVERSAL AUDIO & FOCUSRITE, uitgebreide Melodyne-editing, quick swipe comping, timestretching en totall-recall mixage. 

Relaxruimte

Daarnaast is er een airconditioning-gekoelde relaxruimte aanwezig met o.a. TV, XBOX 360 spelcomputer, gratis WI-FI, koffiebonen-machine, koelkast, afwasmachine en grote chillbank.  

Locatie-opnames

Naast studio-opnames doen wij ook opnames op locatie. Bijvoorbeeld een kamerkoor met klein orkest, een band in de eigen repetitieruimte of een bedrijfsevenement - er is veel mogelijk. De opnames mixen we later in de studio af.

Klik links op de submenu's om meer te weten te komen over onze mogelijkheden.