Studiovocalisten

Een welkome aanvulling

De volgende vocalisten kun je via ons inhuren voor je productie:

 

ZANGERESSENEline Scholten

Eline is van kinds af aan altijd al bezig geweest met zingen en muziek. Vanaf haar 15e volgde ze zanglessen in diverse disciplines als pop, jazz, klassiek en musical en heeft zich zo weten te ontwikkelen tot een sterke vocalist. Op haar 19e begon ze te zingen voor publiek. Daarnaast heeft ze als zangeres met diverse begeleidingsbands opgetreden. Ze richt zich op dit moment met name op studiosessies, waar haar muzikale kwaliteiten nog meer tot hun recht komen.

Zangeres Eline Scholten

Bernice in 't Veld
Bernice zingt en speelt al vele jaren voor publiek, voortkomend uit het feit dat ze uit een relatief bekende muziekfamilie komt. Ze heeft zich daardoor afgelopen jaren op meerdere muzikale fronten kunnen ontplooien; naast haar zangcapaciteiten speelt ze o.a. piano, viool en basgitaar. Ze zingt o.a. met Cor Bakker en Humphrey Campbell en treedt regelmatig op met diverse bigbands. Naast haar Conservatorium houdt ze zich ook veel bezig met studio-opnames bij Mediasaloon.

Zangeres Bernice in 't Veld

ZANGERSRay Klaassen

Ray Klaassen bekend van de allereerste editie van de RTL4 kijkcijferhit ‘The Voice Of Holland’ speelde al gitaar voordat hij het woord gitaar uberhaupt kon uitspreken. Muziek werd hem thuis met de paplepel ingegoten. Toen Ray amper 11 was begon hij met klassieke gitaarlessen en volgde later hij, toen hij 22 was, een 2-jarige zangopleiding (AVLM) in Hilversum. In die tijd trad Ray al zeer regelmatig op met diverse bands. Naast optreden is hij ook in te huren als studiovocalist voor uw project.

Zanger Ray Klaassen

Ben van Reenen
In het dagelijks leven werkzaam als verpleegkundige, maar in zijn vrije tijd het liefst bezig met zingen. Ben volgde gedurende acht jaar zanglessen bij zangpedagoge Natasja Gorlee waar hij leerde zijn stem zo te gebruiken dat hij o.a. voor Mediasaloon zeer verschillende projecten succesvol kon afronden. Daarnaast treedt hij regelmatig op met diverse binnenlandse en buitenlandse artiesten.

Zanger Ben van Reenen