Bandcoach

De snelste manier om te groeien

BANDCOACH NODIG?


 

Je speelt elke week met z'n allen in de oefenruimte net zolang tot het goed klinkt. Toch heeft iedereen telkens het gevoel dat het nooit optimaal klinkt. Je wisselt van muzikanten, spreekt emoties uit, probeert andere stijlen, maar toch... het probleem blijft vaak bestaan. Wacht niet langer en huur een van onze bandcoaches in voor maar € 99,- (ex. btw en reiskosten). Tijdens het opnemen in de studio zit bandcoaching gratis inbegrepen. Indien gewenst uiteraard.

Communicatie

Het begin van een effectieve samenwerking is duidelijke communicatie. Allereerst moeten de verwachtingen van alle bandleden kenbaar worden gemaakt. De belangrijkste vraag die je daarbij aan jezelf moet stellen is: wat wil ik bereiken? Ligt de nadruk tijdens het repeteren op gezellig samen muziek maken, of zijn er bepaalde muzikale doelen waar naar gestreefd wordt? Het is belangrijk om hier open over te communiceren.


Compromissen sluiten

De reden waarom veel bands er voor kiezen om uit elkaar te gaan, is omdat er onderling tegenstrijdige ideeën zijn over wat een band goed maakt. Moet die ene solo nou worden gespeeld door de gitarist, of juist door de toetsenist? Moeten er zoveel mogelijk optredens worden geregeld of is het handiger om eerst goed te wennen aan elkaar en veel te repeteren? Dit soort vragen kunnen conflicten opleveren die niet bijdragen aan een goede sfeer en/of samenwerking.

Juist hiervoor biedt een bandcoach de oplossing - niemand uit de band hoeft de boeman te spelen.

Wat kan Mediasaloon bieden?

Wij luisteren zolang het nodig is en kunnen dan, gewapend met pen & papier (lees: iPad), de vingers op de zere plek leggen. Objectief en makkelijk! Overigens; maak alleen van deze service gebruik als jullie waarlijk bereid zijn tot compromissen. Het is namelijk altijd: óf ego óf succes...