Radiocommercials

Vertrouwd en doeltreffend

RADIOCOMMERCIAL OF JINGLE LATEN MAKEN?


 

Mediasaloon produceert radio-commercials en jingles voor lokale, regionale en landelijke radio. Daarbij maken wij, naast  geluidsapparatuur, gebruik van de beste geluiden en voice-overs.

Ook behoort het tot onze mogelijkheden een uitgebreid muziekstuk te componeren en te arrangeren, passend bij de boodschap.

Producent radio-commercial

Wij hanteren de volgende werkwijze:

 1. Bespreking:
  Gezamenlijk bespreken we wat uw doelgroep is en wat voor muziek en/of geluid het beste bij hen past. Daarna maken we, o.a. door het verzamelen en bespreken van al bestaande muziek, een globale vertaalslag (op papier) naar de muzikale en productionele elementen van uw op maat te maken commercial of jingle.
   
 2. Productievoorstel:
  Hierna maken wij een productievoorstel. Hierin beschrijven we uitgebreid hoe, wanneer, met wie en in hoeveel tijd we uw productie denken te kunnen afronden. Uiteindelijk leidt dit tot een prijsvoorstel.
   
 3. Pre-productie en betaling:
  Indien u akkoord gaat met het productievoorstel en de daarbij behorende offerte maken we in deze fase de eerste muzikale vertaalslag naar de toekomstige productie. Ook treffen we in deze fase bepaalde productionele voorbereidingen, zoals bijvoorbeeld het reserveren van voice-overs of muzikanten. Daarnaast wordt de betaling (50%) gedaan.
   
 4. Productie-tijd I:
  Nadat u de pre-productie heeft goedgekeurd en u de aanbetaling heeft voldaan, starten wij daadwerkelijk met het maken van de productie.
   
 5. Tussentijdse bespreking:
  Op een afgesproken datum zorgen wij dat u de eerste mix kunt downloaden van onze audioserver. Hierna vertelt u ons uitgebreid wat u aangepast zou willen hebben.
   
 6. Productie-tijd II:
  Nadat we uw schriftelijke aanpassingen binnen hebben maken we de productie muzikaal helemaal af.
   
 7. Ontvangen tweede mix en evt. extra betaling:
  Op een afgesproken datum zorgen wij dat u de tweede mix kunt downloaden van onze audioserver. Met het opsturen van de tweede mix betaalt u ook evt. de meer gemaakte kosten.
   
 8. Eindmixage:
  De laatste stap is de eindmixage. In dit stadium zorgen we ervoor dat uw productie overal goed en duidelijk zal klinken. Eventueel worden de laatste puntjes op de i gezet wat betreft de productie zelf.
   
 9. Mastering en Overhandiging:
  Nadat de productie gemasterd is overhandigen wij u de eindproductie.