Voice-over opname

Optimale overdracht

OP ZOEK NAAR EEN PROFESSIONEEL KLINKENDE VOICE-OVER STUDIO?Bij een commercial, jingle, bedrijfspresentatie, documentaire, DVD, audioboek of luisterboek is een professionele voice-over nodig. Om deze op te nemen, te regisseren, te editen en te mixen heeft Mediasaloon de perfecte faciliteiten in huis.

Qua edit-mogelijkheden loopt Mediasaloon voorop met het zgn. 'Quick Swipe Comping'-systeem van Apple's Logic Studio. Dit zorgt ervoor dat de ingesproken tracks veel sneller bewerkt kunnen worden dan bij de gemiddelde geluidsstudio. Dat scheelt tijd, en dus geld.

Voice-over opnemen Edwin Ouwehand in MediasaloonEdwin Ouwehand tijdens de opnames voor een bekende commercial

Maximale overdracht van uw boodschap

Met ons moderne computersysteem kunnen we zeer correct bepalen hoe de intentie-waarde van de voice-over optimaal kan worden bewerkt. Zelf als bv. een woord eigenlijk wat langer zou moeten zijn, kunnen we dat eenvoudig uitrekken, zonder dat u deze bewerking hoort. Zo zorgen we er ongemerkt voor dat de boodschap maximaal bij de luisteraard binnenkomt.

Voice-over opnemen met Martin GausMartin Gaus tijdens de opnames voor een van zijn commercials

PROFESSIONELE VOICE-OVERS


 

Vrouwenstemmen

Willemijn Delwel - klik hier
Romy Snoeijers - klik hier

Mannenstemmen

Robin Velderman - klik hier
Antony Nunez - klik hier 

Songwriting op piano en gitaar in de vocal booth Hulp homestudio Rene aan het schrijven met zangeres Holly Valance :) Gitaarversterkers staan klaar Gitaarversterker afstellen Drums opnemen Saxofonist Blazers opnemen in de studio 3FM Relaxruimte Mediasaloon Publiek

Tweets

meer tweets

al onze prijzen zijn excl. 21% BTW

FOTO's

klik hier

contact

Mediasaloon
Gildenveld 89
3892 DE Zeewolde
Meer over ons